Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het tere kind
Het tere kind
<p>Charlotte O¿Keefe¿s dochtertje Willow is geboren met een ernstige ziekte die gekenmerkt wordt door broze botten. Wanneer ze valt, kan ze gemakkelijk haa... »
 
 
 
 
 

Negentien minuten
Negentien minuten
In het stadje Sterling in New Hampshire gebeurt bijna nooit iets - tot een leerling de plaatselijke middelbare school binnengaat en begint te schieten. Het v... »
 
 
 
 
 

De tweede dochter (2 banden)
De tweede dochter (2 banden)
De dertienjarige Anna is kerngezond, maar heeft al haar hele leven bloed en beenmerg afgestaan aan haar oudere zus Kate die aan leukemie lijdt. Zoals alle pu... »
 
 
 
 
 

De verhalenvertelster
De verhalenvertelster
Sage werkt in een bakkerij. Ze raakt bevriend met Josef, een aardige oude man die vaak met zijn hondje door de buurt wandelt. Tot de dag dat hij haar een fot... »
 
 
 
 
 

Voor de wolven
Voor de wolven
<p>Wanneer een wolf niet langer van nut is voor zijn roedel, sluipt hij weg om alleen te sterven.
Jodi Picoult kruipt in de huid van haar personages die voo... »
 
 
 
 
 

Handle with care
Handle with care
Things break all the time. Day breaks waves break voices break. Promisesbreak. Hearts break. Every expectant parent will tell you that they dontwant a perfec... »
 
 
 
 
 

Een goede moeder
Een goede moeder
Zoe Baxter probeert al tien jaar zwanger te worden. Net als het ernaar uitziet dat haar droom in vervulling zal gaan, verlaat haar man Max haar. Zoe stort zi... »
 
 
 
 
 

Het verdwenen meisje
Het verdwenen meisje
<p>Delia Hopkins groeide op als de geliefde dochter van een alleenstaande vader. Ze heeft nu zelf een dochtertje en staat op het punt om te trouwen met haar ... »
 
 
 
 
 

De kleine getuige
De kleine getuige
Hulpofficier van justitie Nina Frost behandelt het soort misdaden dat families verscheurt. Ze leert dat medeleven tonen en keihard strijden voor rechtvaardig... »
 
 
 
 
 

De andere zoon
De andere zoon
Jacob Hunt is een tiener met het syndroom van Asperger die geobsedeerd is door forensisch onderzoek. Dankzij zijn politiescanner verschijnt hij steevast op d... »