Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Politie
Politie
Omgeven door politie en ziekenhuispersoneel vecht een patiënt voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in ver... »
 
 
 
 
 

De schim
De schim
(Harry Hole #9)

Na drie jaar in het buitenland keert Harry Hole terug naar Oslo om een schijnbaar opgeloste drugsmoord te onderzoeken. Een jonge junkie, Gus... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
(Harry Hole #1)

Het allereerste avontuur van Harry Hole
Het debuut van een bestsellerauteur

Harry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuur... »
 
 
 
 
 

De verlosser
De verlosser
(Harry Hole #6)

Het is bijna kerst in Oslo en mensen hopen op de komst van een verlosser, een nieuwe leider, een nieuwe liefde. In plaats daarvan wordt de ... »
 
 
 
 
 

Het pantserhart
Het pantserhart
(Harry Hole #8) De politie van Oslo komt voor een raadsel te staan als er twee verminkte vrouwenlichamen worden gevonden; ze zijn verdronken in hun eigen blo... »
 
 
 
 
 

De Jaloezieman
De Jaloezieman
Als een Duitse toerist op een Grieks eiland spoorloos verdwijnt, wordt de hulp ingeroepen van De Jaloezieman, een inspecteur die gespecialiseerd is in het op... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
 »
 
 
 
 
 

Dr. Proktors schetenpoeder
Dr. Proktors schetenpoeder
Dr. Proktor is een krankzinnige professor. Nou ja, zo goed als. Eigenlijk is hij een oude uitvinder die wacht op zijn grote doorbraak. Als hij er samen met z... »
 
 
 
 
 

Der Erlöser
Der Erlöser
Harry Holes sechster Fall »