Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ondersteboven
Ondersteboven
Zo'n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit... met per ongeluk een duur ding in haar handen. Metee... »
 
 
 
 
 

De smaak te pakken / Solo
De smaak te pakken / Solo
De smaak te pakkenNa maanden van verdriet om haar overleden man Jamie, maakt Ellie een nieuwe start. Haar nieuwe baas, Zack McLaren, is rijk, ziet er fantast... »
 
 
 
 
 

Niet storen!
Niet storen!
Stel: je bent manager van een dorpshotel.Wat doe je als je beste vriendin daar achter haar ex-vriend aangaat? De ex die op het punt staat te gaan trouwen? En... »
 
 
 
 
 

Millies flirt
Millies flirt
Als Millie Brady het leven redt van de befaamde romanschrijfster Orla Hart, weet ze niet dat dit haar eigen leven helemaal overhoop zal halen. Niet alleen la... »
 
 
 
 
 

En de minnaar is
En de minnaar is
Lottie Carlyle is gelukkig gescheiden van Mario, een onverbeterlijke flirt en de vader van haar twee - eigenwijze - kinderen. Ze is dol op haar werk op het l... »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje
In Huisje boompje feestje van Jill Mansell woont striptekenares Molly Hayes in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze va... »
 
 
 
 
 

Glücksgriff
Glücksgriff
Glücksgriff »
 
 
 
 
 

Je bent geweldig & Lang leve de liefde
Je bent geweldig & Lang leve de liefde
Je bent geweldigHallie, Flo en Tasha hebben allemaal problemen in de liefde. Terwijl Hallie de liefde heeft gevonden maar kampt met haar gezondheid, zit Flo ... »
 
 
 
 
 

Drie is te veel
Drie is te veel
<(POD) Cass Mandeville is gelukkig. Ze presenteert een succesvol radioprogramma, is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Jack en samen hebben ze drie gewel... »