Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dikkie Dik Knisperboekje
Dikkie Dik Knisperboekje
<p>Een knisperboekje voor de allerjongste Dikkie Dik-fans</p><p></p><p>Dikkie Dik is ook favoriet bij de allerjongsten en hun ouders. Het werd dus hoog tijd ... »
 
 
 
 
 

Logeren bij Poes Muis
Logeren bij Poes Muis
Weer een avontuur voor onze lievelingspoes Dikkie Dik! Dit sterke verhaaltje op rijm met stijlvol knuffeldoekje gaat over een onderwerp waar veel vraag naar ... »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik
Dikkie Dik
het derde boek vol avonturen »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik zoekboek
Dikkie Dik zoekboek
<p>Het 'Dikkie Dik - Zoekboek' is een stevig kartonboek vol zoekplaten om van alles op te zien en ontdekken, voor kinderen vanaf 2 jaar.

Samen met Dikkie Di... »
 
 
 
 
 

Bengelboekje
Bengelboekje
Het succesvolle bengelboekje van Dikkie Dik - met een pakkende, rijmende tekst en een spiegeltje achterin - zit verpakt in een stevig kunststoffen zakje same... »
 
 
 
 
 

Dikkie Dik en de smeerpoes
Dikkie Dik en de smeerpoes
Dikkie Dik en Beer zijn op het strand. Daar is het fijn, maar wat schijnt die zon fel! Gelukkig ontmoet Dikkie Dik de smeerpoes en die heeft een oplossing, o... »
 
 
 
 
 

Blauw blokboekje
Blauw blokboekje
Er zijn vier blokboekjes van Dikkie Dik (rood, geel, blauw en groen) en in elk boekje van 110 bladzijden staan maar liefst 16 verhaaltjes met paginagrote ill... »
 
 
 
 
 

Wat een herrie!
Wat een herrie!
<p>In het eerste Dikkie Dik-geluidenboek probeert Dikkie Dik een muis te vangen. Hij sluipt door de keuken, springt op het aanrecht, glipt achter de pannen l... »