Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Emoticon
Emoticon
<i>Emoticon</i> is een aangrijpende en actuele roman over vriendschap, liefde en de tragedies van deze tijd.Na achttien jaar is Ester Michaels voor het eerst... »
 
 
 
 
 

De held
De held
Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld – of het moest het met geheimen omgeven verleden van haar vader zijn. Tot ze op een herfstdag in het bo... »
 
 
 
 
 

Baby
Baby
'Je bent jong, je bent vrij,' zegt Reza tegen haar vijftienjarige dochter Pol als die aan haar moeder opbiecht dat ze zich 'zo grappig voelt' bij een andere ... »
 
 
 
 
 

Piraten
Piraten
Het is eind jaren dertig. Arend en Camiel zijn al vrienden zolang ze zich kunnen herinneren. Op een dag leren ze Jacob kennen, die met zijn familie uit Duits... »
 
 
 
 
 

Op scherp set
Op scherp set
 »
 
 
 
 
 

Het geweten
Het geweten
Het Geweten is de geschiedenis van Edna Mauskopf die een al te grote liefde koestert voor haar medestudent Samuel. Haar even tragische als geestige verhaal b... »
 
 
 
 
 

Schriftsteller!
Schriftsteller!
 »
 
 
 
 
 

De Stem
De Stem
<i>De Stem</i> speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden – een rijke roman met een stuwende kracht, over... »
 
 
 
 
 

De dochter
De dochter
Vanaf het moment dat Sabine Edelstein en Max Lipschitz elkaar ontmoeten, horen ze bij elkaar. Maar op een dag verdwijnt Sabine zomaar uit Max' leven. Vijftie... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »