Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Architect van het kwaad
Architect van het kwaad
Geen enkel historisch figuur roept zoveel controverse op als Adolf Hitler. De meesten walgen van de man die de Joden uitmoordde, enkelen bewonderen heimelijk... »
 
 
 
 
 

Ko's Klimaatboekje
Ko's Klimaatboekje
Op de basisschool van Ko Klimaat wordt vaak gepraat over het klimaat.Veel kinderen maken zich hierover zorgen. Ze zijn bang voor klimaatverandering.Hierdoor ... »
 
 
 
 
 

Gedreven door perfectie
Gedreven door perfectie
Het fascinerende leven van Michael Jackson vertelt Jeroen Visbeek met de cyclus van de twaalf dierenriemtekens. Het leven van de excentrieke popster zat vol ... »
 
 
 
 
 

Ik kán niet verliezen
Ik kán niet verliezen
TRUMP heeft de presidentsverkiezing van 2020 niet verloren; de overwinning is van hem gestolen. Als climax in zijn overtuiging roept hij op 6 januari 2021 zi... »
 
 
 
 
 

Het Bestaan Ontrafeld
Het Bestaan Ontrafeld
Wie ben ik? Waartoe bestaan wij in de kosmos? Waarom is tijd een illusie maar gaan wij toch dood? Op deze fundamentele vragen zijn al veel antwoorden gegeven... »
 
 
 
 
 

Wat de wijzen al wisten
Wat de wijzen al wisten
De wijzen uit het oosten zagen aan een opkomende ster dat de Messias was geboren. Waaruit leidden zij af dat er een nieuw tijdperk zou beginnen? In dit boek ... »
 
 
 
 
 

Kroniek van de Tour de France
Kroniek van de Tour de France
De Tour de France werd in 1903 geboren als een zeer succesvolle marketingstunt van een noodlijdende sportkrant. Dankzij het huwelijk tussen sport en commerci... »
 
 
 
 
 

Samen tot het einde
Samen tot het einde
Bijna twintig jaar lang droeg Alfred Knol een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Buitenstaanders zagen een zelfverzekerde en godvruchtige man met ee... »
 
 
 
 
 

De Vliegende Mens
De Vliegende Mens
Reis mee met de turbulente geschiedenis van de vliegende mens aan de hand van de cyclus van de dierenriemtekens. Twee grote tijdperken liggen achter ons. De ... »
 
 
 
 
 

Gewoon met en zonder Geert
Gewoon met en zonder Geert
Martha leeft als de dochter van een klokkenmaker bij de tijd, maar waarom stopte in 2003 haar levensklok?Martha en Geert leefden volgens het kerkelijke ideaa... »