Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bezoek van de knokploeg
Bezoek van de knokploeg
Nu al een klassieker!In Bezoek van de knokploeg maken we kennis met platenproducer Bennie, zijn vroegere punkvriend Scotty, Sasha, kleptomane en Bennies assi... »
 
 
 
 
 

Manhattan Beach
Manhattan Beach
Langverwachte nieuwe roman van Pulitzer Prize-winnares

New York 1940. Op de marinebasis in Brooklyn wemelt het tijdens de oorlog van de vrouwelijke arbeider... »
 
 
 
 
 

Kijk naar mij
Kijk naar mij
Fotomodel Charlotte ondergaat na een auto-ongeluk een gezichtsreconstructie die haar ongewild een compleet nieuw uiterlijk geeft. In de New Yorkse modellenwe... »
 
 
 
 
 

Black Box
Black Box
Black Box is een spel waarbij je de vragen beantwoordt over verleden, heden en toekomst. Elke vraag moet je beantwoorden met de naam van een van de vrienden ... »
 
 
 
 
 

Emerald City
Emerald City
And Other Stories »
 
 
 
 
 

De burcht
De burcht
De burcht is een betoverende roman over macht, verbeelding en schuldgevoelHet leven van Danny, een hippe dertiger uit New York, is op een dood spoor beland. ... »
 
 
 
 
 

Black box
Black box
Jennifer Egan is de auteur van <em>Bezoek van de knokploeg</em>, waarmee ze de Pulitzerprijs won. Onlangs bracht De Arbeiderspers haar eerdere roman <em>Kijk... »
 
 
 
 
 

Bezoek van de knokploeg
Bezoek van de knokploeg
Maak kennis met de drugsverslaafde Bosco, doodzieke Lou, kleptomane Sasha en de enigszins geschifte Jules, die zich na een gevangenisstraf verbaast over de v... »
 
 
 
 
 

A Visit From The Goon Squad
A Visit From The Goon Squad
Winner of The Pulitzer Price 2011 »
 
 
 
 
 

Het snoephuis
Het snoephuis
Het is 2010. De succesvolle, maar rusteloze ondernemer Bix Bouton spreekt een professor van Columbia University, die experimenteert met het menselijk geheuge... »