Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Monddood
Monddood
<p>De schoolbus met acht doofstomme meisjes en hun leraressen had nooit mogen stoppen op de snelweg in het vlakke, uitgestrekte landschap van Kansas. Drie on... »
 
 
 
 
 

De koude maan
De koude maan
<p>Op een ijskoude nacht in New York doet de politie een bizarre ontdekking: op een pier in de haven worden bloedsporen aangetroffen, samen met een oude tikk... »
 
 
 
 
 

De slaappop
De slaappop
FBI-agent Kathryn Dance, briljant ondervrager en kinetisch expert moet de veroordeelde moordenaar Daniel Pell ondervragen. Pell zit een levenslange straf uit... »
 
 
 
 
 

De cyberkiller
De cyberkiller
<p>In Silicon Valley worden mysterieuze moorden gepleegd door een psychopathische hacker die alles van zijn slachtoffers afweet. Hun werk, vrienden, relaties... »
 
 
 
 
 

Hangende man
Hangende man
De 16-jarige zwarte scholiere Geneva uit Harlem, New York, is in een museumbibliotheek in Manhattan bezig met onderzoek naar een voorvader, een vrijgemaakte ... »
 
 
 
 
 

Idolaat
Idolaat
<p>Kayleigh Towne is een wereldberoemde singer-songwriter. Edwin Sharp is haar grootste fan. Als Kayleigh een van zijn vele brieven beantwoordt met ‘kusjes... »
 
 
 
 
 

Illusionist
Illusionist
<p>In een muziekschool in New York wordt een studente vermoord en de dader verschanst zich in een lokaal. Als er een schreeuw klinkt, gevolgd door een schot,... »
 
 
 
 
 

Tot op het bot
Tot op het bot
<p>Een New Yorkse taxichauffeur heeft het voorzien op zijn passagiers. Maar vóór elke moord krijgt de politie wel de kans het slachtoffer te redden als ze ... »
 
 
 
 
 

The bone collector
The bone collector
Once the nation's foremost criminologist and the ex-head of NYPD forensics, quadriplegic Lincoln Rhyme abandons his forced retirement and joins forces with r... »
 
 
 
 
 

Het gebroken raam
Het gebroken raam
<p>Lincoln Rhyme is druk bezig met een internationale zaak als hij een onverwacht telefoontje krijgt. Zijn neef is gearresteerd op verdenking van moord. Het ... »