Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Niet te filmen!
Niet te filmen!
Loserfans opgelet! In Het leven van een Loser - Niet te filmen! van Jeff Kinney lees je hoe Bram Botermans tot leven komt in drie Loserfilms. Wil je weten wa... »
 
 
 
 
 

Het leven van een Loser
Het leven van een Loser
Bram Botermans vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en gespuis dat zich al scheert. Op een... »
 
 
 
 
 

Voltreffer
Voltreffer
<p><em>Voltreffer</em> is deel 16 in de megapopulaire serie Het leven van een loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door H... »
 
 
 
 
 

Het leven van een loser
Het leven van een loser
In Het leven van een loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij z... »
 
 
 
 
 

Totaal gesloopt
Totaal gesloopt
<i>Totaal gesloopt</i> is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden va... »
 
 
 
 
 

ff offline
ff offline
Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers.Bram Botermans moet helemaal offline in 'ff offline', deel 10 van Jeff Kinneys graphicnovelserie Het lev... »