Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Totaal gesloopt
Totaal gesloopt
OpmerkingDit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Co... »
 
 
 
 
 

Een hondenleven
Een hondenleven
<i>Een hondenleven</i> is deel 4 van de waanzinnig populaire graphic novel-serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Opnieuw: buikpijn van het lachen!
... »
 
 
 
 
 

Bekijk het maar!
Bekijk het maar!
<i>Bekijk het maar!</i> is deel 3 van de waanzinnig populaire graphic novel-serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram Botermans laat je weer schate... »
 
 
 
 
 

Het leven van een loser
Het leven van een loser
In Het leven van een loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij z... »
 
 
 
 
 

Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch
Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch
Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch »
 
 
 
 
 

Voltreffer
Voltreffer
<i>Voltreffer</i> is deel 16 in de megapopulaire serie Het leven van een loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hannek... »
 
 
 
 
 

Totaal gesloopt
Totaal gesloopt
<i>Totaal gesloopt</i> is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden va... »
 
 
 
 
 

Vette pech!
Vette pech!
Na een waardeloze zomervakantie kijkt Bram uit naar het nieuwe schooljaar. Maar algauw voltrekt zich de ene ramp na de andere. Met geluidseffecten. Vanaf ca.... »