Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het dak eraf
Het dak eraf
<em>Het dak eraf</em> is deel 17 in de megapopulaire serie Het leven van een Loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Ha... »
 
 
 
 
 

Achter de schermen
Achter de schermen
<i>Achter de schermen</i> is het humoristische verhaal achter de film<i>Flutvakantie</i>, naar het boek van Jeff Kinney, bestsellerauteur van de mateloos pop... »
 
 
 
 
 

Diary of a Wimpy Kid: The Last Straw
Diary of a Wimpy Kid: The Last Straw
The Last Straw. Diary of a Wimpy Kid. The highly anticipated third book in the critically acclaimed and... »
 
 
 
 
 

Kopje-onder
Kopje-onder
<i>Kopje-onder</i> is deel 15 in de megasuccesvolle en supergrappige serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en oude... »
 
 
 
 
 

Jouw leven als Loser
Jouw leven als Loser
Ken je Bram Botermans niet? Onder welke steen heb jij gelegen? In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de serie Het l... »
 
 
 
 
 

Diary of a Wimpy Kid Box Set
Diary of a Wimpy Kid Box Set
Books 1 - 4 »
 
 
 
 
 

Geen paniek!
Geen paniek!
<i>Geen paniek!</i> is het zesde deel in de megasuccesvolle graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Nu voordelig als paperback.

December ... »
 
 
 
 
 

Voltreffer
Voltreffer
<p><em>Voltreffer</em> is deel 16 in de megapopulaire serie Het leven van een loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door H... »