Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hamlet en entropie
Hamlet en entropie
de twee culturen een halve eeuw later. Een pamflettair essay. »
 
 
 
 
 

Wonderlust
Wonderlust
Je kunt honderden redenen verzinnen om witheet van woede en verontwaardiging overhoop te liggen met de wereld. Elke dag. Wie bedenkt het om als president van... »
 
 
 
 
 

Een vrolijke atheïst
Een vrolijke atheïst
http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/een-vrolijke-atheist  »
 
 
 
 
 

Doordenken over dooddoeners
Doordenken over dooddoeners
Wij, mensen, zijn raadselachtige dieren. We lopen rechtop, we bedrijven de liefde het hele jaar door en we hebben praat voor tien. Niet dat we altijd zinnige... »
 
 
 
 
 

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe (1809-1849) was een Amerikaanse dichter, schrijver van korte verhalen, romanschrijver, literair criticus, toneelschrijver en uitgever. Hij wa... »
 
 
 
 
 

Wijs, grijs & puber
Wijs, grijs & puber
Ken je dat ook? Dat curieuze gevoel als ‘oudere’ dat je er niet meer toe doet, dat je rol uitgespeeld is, dat je overbodig bent, dat je mag gaan? Als jon... »
 
 
 
 
 

Logica
Logica
De Essentie Logica »
 
 
 
 
 

Gentse katten
Gentse katten
<p><strong>Fotograaf Roger Laute</strong> heeft een bijzondere band met katten. Misschien leeft hij als mens het negende leven van een kat die door de katten... »
 
 
 
 
 

Wijs, grijs en puber
Wijs, grijs en puber
Ken je dat ook? Dat curieuze gevoel als 'oudere' dat je er niet meer toe doet, dat je rol uitgespeeld is, dat je overbodig bent, dat je mag gaan? Als jong ge... »