Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De ongrijpbare slavenhaler
De ongrijpbare slavenhaler
In dit vijfde deel van de serie 'De drie avonturiers' gaan Johan, Willem en Koos naar Wenen om wat cultuur te proeven van de Oostenrijkse hoofdstad.Ze logere... »
 
 
 
 
 

Eerlijk duurt het langst
Eerlijk duurt het langst
'Er gebeurt hier ook nooit wat', verzucht Caspar. Zijn klasgenoten uit groep 8 hebben spannende avonturen beleefd, maar zoiets is hem nog nooit overkomen.Gel... »
 
 
 
 
 

Verzin iets beters
Verzin iets beters
Thijs en Eline moeten samen een werkstuk maken over dierproeven. Thijs vindt het maar een suf onderwerp. Had de meester niet iets beters kunnen verzinnen? Ma... »
 
 
 
 
 

Julia's zus
Julia's zus
Ben jij een zus van Julia? Aan de toon van zijn stem kon Emma de Koning horen dat de leraar haar niet geloofde. Ze zuchtte diep. Dit was haar tweede dag op h... »
 
 
 
 
 

Gus de gauwdief
Gus de gauwdief
 »
 
 
 
 
 

Verzin iets beters!
Verzin iets beters!
Thijs en Eline moeten samen een werkstuk maken over dierproeven. Thijs vindt het maar een suf onderwerp. Had de meester niet iets beters kunnen verzinnen?Maa... »
 
 
 
 
 

6
6
 »
 
 
 
 
 

Rome sweet Rome
Rome sweet Rome
Bas en Charlotte zitten in de beste brugklas van Nederland. Maar voor die titel moeten de leerlingen alles op alles zetten tijdens een landelijke wedstrijd i... »