Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Er staan zoveel verhalen en teksten in de Bijbel dat je zomaar de draad kwijt kunt raken. Over wie gaat het in de Bijbel en hoe kun je met je kinderen de hel... »
 
 
 
 
 

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Dit dagboek is voor alle ouders die graag willen dat hun kinderen God leren kennen en met Hem gaan leven. Over wie gaat het in de Bijbel? Hoe ontdek je met e... »
 
 
 
 
 

Handboek voor kinderwerkers
Handboek voor kinderwerkers
Kinderen hebben een belangrijke plaats in de kerk. Om wie ze zijn. Maar ook om wie ze mogen worden. Dit boek helpt de lezer een eigen visie te ontwikkelen op... »
 
 
 
 
 

Zegen hen
Zegen hen
Bidden voor je kind is een van de belangrijkste dingen die je als moeder kunt doen. Maar soms heb je geen woorden voor je gebed. Dit gebedenboek wil daarbij ... »
 
 
 
 
 

Truste!
Truste!
Heb jij ook nog geen zin om naar bed te gaan? Pak dan eerst Truste erbij! Iedere avond kun je woorden kiezen die bij jouw dag passen. Er zitten ook liedjes, ... »
 
 
 
 
 

Eet ze!
Eet ze!
Eet ze! is een boek voor aan de eettafel, om als gezin met elkaar te lezen en te doen. Het boek bevat elke dag grappige opdrachtjes om te doen en leuke vrage... »
 
 
 
 
 

We zien hem dichterbij komen
We zien hem dichterbij komen
Met deze adventskalender kun je als gezin iedere dag een stukje van het kerstverhaal lezen. Zo leef je naar kerst toen en zie je de geboorte van Jezus dichte... »
 
 
 
 
 

Super kleinkind
Super kleinkind
Ieder kleinkind is natuurlijk een superkleinkind! Om op een leuke manier in gesprek te komen over geloof en andere onderwerpen, is er nu dit invulboek voor g... »
 
 
 
 
 

Op reis met Jezus
Op reis met Jezus
Op reis met Jezus is een leuk dagboekje voor gezinnen op vakantie. Lees over de reis van Jezus, over de mensen met wie Hij optrok en de wonderlijke dingen di... »
 
 
 
 
 

Groen op hakken
Groen op hakken
Groen op hakken is een boek voor alle vrouwen die het best iets groener willen doen, maar niet zo goed weten hoe. Vol tips en ervaringen om duurzamer te leve... »