Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Op de man af, 6 ex.
Op de man af, 6 ex.
Op De Man Af (Set 6 Ex) »
 
 
 
 
 

Tussen twee zussen
Tussen twee zussen
Abi is altijd ‘het zusje van’ geweest. Haar drie jaar oudere zus Caroline werd op haar zestiende ontdekt en kreeg internationaal succes als model, en Abi... »
 
 
 
 
 

Slechtste plan ooit
Slechtste plan ooit
Georgia en Lydia zijn beste vriendinnen. Dus als Lydia een webshop begint, wil Georgia haar helpen. Via een nep-account stuurt ze Lydia positieve berichtjes,... »
 
 
 
 
 

The Ugly Sister
The Ugly Sister
 »
 
 
 
 
 

Vierspel
Vierspel
Rebecca, Daniel, Alex en Isabel zijn sinds hun studententijd goede vrienden. Rebecca trouwde met Daniel, Alex met Isabel, en al twintig jaar lang zijn ze ona... »
 
 
 
 
 

Even goede vrienden
Even goede vrienden
<p>Jane Fallon is de koningin van de <em>sweet revenge</em>, en in <em>Even goede vrienden</em> is ze scherper en grappiger dan ooit!

Amy dacht da... »
 
 
 
 
 

Oversharing
Oversharing
Ooit was Iris gelukkig. Ze had een huis, een man, de belofte van een gezin. Nu is ze gescheiden en verhuurt ze haar logeerkamer om rond te komen. Het had erg... »
 
 
 
 
 

Op de man af
Op de man af
Helen is ver in de dertig en heeft al lang – véél te lang – een affaire met Matthew. Hij is het prototype machtige zakenman en seksueel aantrekkelijke ... »
 
 
 
 
 

Krijg je wel
Krijg je wel
De vrouw Stephanie heeft geen enkele reden om aan de trouw van haar man James te twijfelen. Maar als ze een sms’je vindt van ene Katie, besluit ze uit te z... »
 
 
 
 
 

Het perfecte plaatje
Het perfecte plaatje
<p>Joni had nooit gedacht dat onlinedaten iets voor haar zou zijn, maar haar dochter haalt haar over het te proberen. Dus ze maakt een profiel aan, maar gebr... »