Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kort Amerikaans set 1-3
Kort Amerikaans set 1-3
Kort Amerikaans set / 1-3 »
 
 
 
 
 

De achtertuin
De achtertuin
In mijn achtertuin is de winter eigenlijk het mooist. Vooral als het rijp heeft gevroren en de hele natuur een wit laagje heeft alsof er met een zeppelingrot... »
 
 
 
 
 

De achtertuin van Jan Wolkers
De achtertuin van Jan Wolkers
Bij Jan Wolkers in de tuin valt van alles te beleven. In het voorjaar ziet het er blauw van de wilde hyacint en de bosanemoon, "Alsof de hemel naar beneden i... »
 
 
 
 
 

Terug naar Oegstgeest
Terug naar Oegstgeest
<p>'Elke gelijkenis van figuren in dit boek met bestaande personen berust op toeval, behalve in het geval van de ijscoman Blanchard aan de ingang van de Leid... »
 
 
 
 
 

Kus
Kus
<p>De vroege romans van Jan Wolkers worden door Meulenhoff uitgegeven in fraaie gebonden edities in de originele vormgeving van Jan Vermeulen. <em>De kus</em... »
 
 
 
 
 

Alleen op een eiland
Alleen op een eiland
In de zomer van 2011 is het 40 jaar geleden dat het legendarische radioprogramma Alleen op een eiland Dagboek van een eilandbewoner werd uitgezonden. Van 10 ... »
 
 
 
 
 

Serpentina's petticoat
Serpentina's petticoat
Jan Wolkers</br>1925-2007</br>Op 19 oktober 2007 verloor Nederland een groot schrijver. Met zijn even robuuste als tedere romans en</br>vitale verhalenbundel... »
 
 
 
 
 

Turks fruit. Een beeldverhaal
Turks fruit. Een beeldverhaal
<p>Het klassieke meesterwerk van Jan Wolkers, <em>Turks fruit</em>, in stripvorm gegoten door Dick Matena, de meest veelzijdige en getalenteerde striptekenaa... »