Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het geheim van Jezus' namen
Het geheim van Jezus' namen
In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens... »
 
 
 
 
 

Het kompas van het christendom
Het kompas van het christendom
De bijbel is het kompas waarop het christendom vaart. Vertalingen ervan zijn in overvloed beschikbaar. Toch is er gelijktijdig een toenemende onzekerheid ove... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Jezus' namen
Het geheim van Jezus' namen
In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus’ namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Ee... »
 
 
 
 
 

Galaten
Galaten
Ooit schreef de apostel Paulus is een crisissituatie een emotionele brief aan de gemeenten in Galatië. Al te vaak is deze brief vooral gelezen met het oog o... »
 
 
 
 
 

Het evangelie van Gods Zoon
Het evangelie van Gods Zoon
Dit deel vormt de voortzetting van Christus op aarde dat als het eerste deel van deze serie is verschenen en dat voornamelijk een chronologische beschrijving... »
 
 
 
 
 

Marcus
Marcus
Het evangelie naar Marcus was lange tijd het stiefkind onder de evangeliën.<br/>Klein in de schaduw van Matteüs en Lucas. Tegenwoordig lijkt het juist hele... »
 
 
 
 
 

Matteus
Matteus
Het evangelie van Jezus bracht het volk Israël op een tweesprong. Sommigen wezen Hem af, anderen aanvaardden Hem als de Messias. Matteüs beschrijft in die ... »
 
 
 
 
 

Open testament
Open testament
Steeds meer lezers waarderen de bijbelcommentaren uit de CNT-reeks. Bij het voltooien van de serie ontbrak alleen nog de sluitsteen of de sleutel. <br/>In di... »
 
 
 
 
 

De Bergrede
De Bergrede
Reisgids voor christenen
Op frisse en stijlvolle wijze gaat de auteur in op de belangrijke vraag naar de toepasbaarheid van de bergrede voor het leven van al... »
 
 
 
 
 

Romeinen
Romeinen
Paulus' brief aan de Romeinen is vaak gelezen als een algemene samenvatting van de christelijke leer. Sinds de Grote Reformatie ligt het accent dan op de rec... »