Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zin
Zin
<p>In <em>Zin</em>, het eerste deel in de driedelige Q-serie van Jackie van Laren, gaat Nina de Wit een maand lang werken voor de wereldberoemde, schathemelr... »
 
 
 
 
 

Vallen
Vallen
<p>Een roman om verliefd op te worden!

<strong>Liefde, glamour en rock ’n roll</strong>
De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een bla... »
 
 
 
 
 

Vallen
Vallen
 »
 
 
 
 
 

Branding
Branding
<p>Een feestje voor haar fans: het afsluitende deel van de <em>Eilandliefde</em>-serie, waarin alle voorgaande verhalen samenkomen!</p><p>Tjerk Boomsma, leid... »
 
 
 
 
 

Het komt vanzelf
Het komt vanzelf
<p>Een kort verhaal van Jackie van Laren, bekend van de <em>Eilandliefde</em>-serie</p><p>Lees ook Jackie van Larens nieuwe serie: <em>Onder de bomen</em>, m... »
 
 
 
 
 

Zin
Zin
 »
 
 
 
 
 

Ziel
Ziel
<p>Deel 3 van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance</p><p><strong>Voor lezer... »
 
 
 
 
 

Precies genoeg
Precies genoeg
<p>Een heerlijk herkenbaar, meeslepend kort verhaal van Jackie van Laren: 100% feelgood en romantiek gegarandeerd!</p><p>
</p><p>Toen Thysia en Felix el... »
 
 
 
 
 

Winterzon
Winterzon
<p>Deel 4 van Jackie van Larens goed ontvangen <em>Onder de bomen-</em>serie</p><p>Kerstmis nadert in boswachterij De Grote Weijde. Dankzij een verrassende v... »
 
 
 
 
 

Hoogtij
Hoogtij
<p>Een fijne verrassing voor de vele fans: deel 5 van de <em>Eilandliefde</em>-serie

Liefde, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergro... »