Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Urania
Urania
Een Franse geograaf raakt tijdens zijn werk in Mexico bevriend met een jongen uit een commune. De leefwijze van de communeleden intrigeert hem, juist omdat d... »
 
 
 
 
 

Refrein van de honger
Refrein van de honger
Ethel groeit op in de jaren dertig in Parijs, in een welvarend gezin dat vanuit de tropische eilanden Mauritius en La Réunion naar Frankrijk is gekomen. Haa... »
 
 
 
 
 

Diego en Frida
Diego en Frida
Diego Rivera is de wereldberoemde frescoschilder uit Mexico: revolutionair, vrouwenverleider, egoïst en de lelijkheid zelf.<br/>De jeugdige Frida Kahlo ontw... »
 
 
 
 
 

Diego en Frida
Diego en Frida
de legendarische liefde tussen Frida Kahlo en Diego Rivera »
 
 
 
 
 

Angoli Mala
Angoli Mala
Als de jonge indiaan Bravito het meisje van zijn dromen verliest trekt hij zich terug in de bosrijke heuvels van Panama. Hij leeft te midden van wilde dieren... »
 
 
 
 
 

Diego en Frida
Diego en Frida
Diego Rivera is de wereldberoemde frescoschilder uit Mexico revolutionair vrouwenverleider egost en de lelijkheid zelf.De jeugdige Frida Kahlo ontwikkelt zic... »
 
 
 
 
 

Omwentelingen
Omwentelingen
Hoofdpersoon is Jean Marro, een zestienjarige jongen die in de jaren vijftig in Nice woont. Een van Marro’s voorouders vertrok in de achttiende eeuw vanuit... »
 
 
 
 
 

In volle zee
In volle zee
Op een dag ziet de dertienjarige Nassima het zeiljacht de Azzar de haven van het Zuid-Franse Villefranche binnenlopen. Ze besluit zich aan boord te verstoppe... »
 
 
 
 
 

De Afrikaan
De Afrikaan
 »
 
 
 
 
 

Lente en andere seizoenen
Lente en andere seizoenen
Maak kennis met de nobelprijswinnaar voor de literatuur J.M.G. Le Clézio: de subtiele verhalenbundel Lente en andere seizoenen is 'een laagdrempelige, poët... »