Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Help! Ik ben zo depri...
Help! Ik ben zo depri...
HELP! IK BEN ZO DEPRI..<br/>Ieder mens wordt wel eens overvallen door sombere gevoelens. Bij de een duren die gevoelens een paar uur, een dag of een week; bi... »
 
 
 
 
 

Trance
Trance
'TRANCE' is een boek dat de helende, genezende kracht van hypnose beschrijft.<br/>Hypnotherapeut Jan van der Heide is dagelijks druk in zijn praktijk bezig o... »
 
 
 
 
 

Geesten en Spookhuizen
Geesten en Spookhuizen
In dit luisterboek vertelt Jan van der Heide over Geesten en Spookhuizen. »
 
 
 
 
 

Reincarnatie
Reincarnatie
REÏNCARNATIE. Reis naar je vorige leven(s)...<br/>Miljoenen mensen geloven dat ze eerder hebben geleefd op aarde. REÏNCARNATIE, een wijd verbreid begrip. E... »
 
 
 
 
 

Gewoon een paragnost
Gewoon een paragnost
GEWOON EEN PARAGNOST<br/>Van de paragnost, hypnotherapeut en auteur Jan C. van der Heide zijn meerdere boeken verschenen over metafysische onderwerpen. In 'G... »
 
 
 
 
 

De geknakte bloem
De geknakte bloem
DE GEKNAKTE BLOEM<br/>Een rechercheur en paragnost werken samen bij de oplossing van diverse criminele feiten. Een boeiende aanvulling op elkaar.<br/>Hoofdza... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
ANNA - ik dans in mijn hoofd<br/>ANNA van der Heide was voor mensen die haar kenden een begrip. Haar naam is synoniem voor: liefde, warmte, humaniteit en goe... »
 
 
 
 
 

PSI - Inzichtkaarten
PSI - Inzichtkaarten
 »