Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mieren
Mieren
Mieren zijn verbazingwekkende wezens. Een enkele mier is slechts een nietig insect, maar omdat mieren in goed georganiseerde gemeenschappen leven, kunnen ze ... »
 
 
 
 
 

Chimpansees
Chimpansees
Chimpansees zijn heel bijzonder. Elke chimpansee is anders en heeft een eigen karakter met bepaalde voorkeuren en afkeren. De meeste vaardigheden moet hij le... »
 
 
 
 
 

Gurps Banestorm
Gurps Banestorm
 »
 
 
 
 
 

A Moment In Time Ii
A Moment In Time Ii
Pirates! »
 
 
 
 
 

Natuurdetective Weerwijzer
Natuurdetective Weerwijzer
Jonge natuurvorsers kunnen hun hart ophalen met een nieuwe en leerzame serie natuurgidsen.<br/><br/>Natuurdetective prikkelt kinderen om het vogelrijk, de in... »
 
 
 
 
 

Honingbijen
Honingbijen
In dit boek gaan we bekijken hoe de samenleving van honingbijen werkt. We zullen ontdekken hoe het komt dat ze tot de succesvolste insecten op aarde behoren.... »
 
 
 
 
 

Dinosaurusatlas
Dinosaurusatlas
Ontdek hoe de wereld er miljoenen jaren geleden uitzag en hoe dinosaurussen en andere prehistorische dieren leefden. <br/><br/>Maak kennis met de indrukwekke... »
 
 
 
 
 

Winkler Prins E Encyclopedie
Winkler Prins E Encyclopedie
<br/>@ncyclopedie van het weer<br/><br/>Het weer houdt ons allemaal bezig. Dagelijks horen we van de weerman wat we de volgende dag kunnen verwachten: van pr... »
 
 
 
 
 

Leeuwen
Leeuwen
De leeuw is een van de bekendste wilde dieren en heeft de naam dapper en sterk te zijn. Het is na de tijger de grootste katachtige. Met zijn enorme dolkachti... »