Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

La Lune
La Lune
Rosie en Prisca stonden een meter van elkaar vandaan zwijgend met de ogen op elkaar gericht diep in en uitademend als boksers in de ring. Ben kon alleen maar... »
 
 
 
 
 

De zwembadbibbers
De zwembadbibbers
Riko zit op zwemles.<br/>Over een paar weken gaat hij afzwemmen.<br/>Vier banen op de buik. En drie op de rug.<br/>Een makkie.<br/>Maar door het gat zwemmen ... »
 
 
 
 
 

De delftse methode
De delftse methode
 »
 
 
 
 
 

Het weekend
Het weekend
De ouders van Dik zijn gescheiden. Diks moeder is verhuisd naar een andere straat. Vader is ook verhuisd, naar een andere stad. De moeder van Dik werkt. Ze w... »
 
 
 
 
 

De toets
De toets
Rens vindt sommen moeilijk. Zijn toets maakt hij niet goed. Dik kan het wel. Dik en Rens zijn beste vrienden. Samen gaan ze oefenen. Rens doet de toets nog e... »
 
 
 
 
 

De steen is weg
De steen is weg
In dit paasboekje wordt het paasverhaal op een frisse manier naverteld.... »
 
 
 
 
 

Kwaad daglicht
Kwaad daglicht
 »
 
 
 
 
 

De steen is weg!
De steen is weg!
Het is bijna feest in Jeruzalem. De stad is vol met mensen.<br/>Ze komen overal vandaan om het paasfeest te vieren.<br/>Jezus is ook op weg naar het feest. Z... »
 
 
 
 
 

Klein maar dapper
Klein maar dapper
Anna de Lange zit in groep vier. Ze is klein voor haar leeftijd en<br/>dat vindt ze heel vervelend. Maar lenig is ze wel!<br/>Op een dag voetballen de jongen... »