Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Goede moed
Goede moed
Dank U, HEERE, dat ik bij U niet meer flink hoef te zijn. Dat ikmijn verdriet en vragen, mijn worstelingen en verwarring U vrijuitzeggen mag. Gij weet: U kwi... »
 
 
 
 
 

Dagboek bij de HSV
Dagboek bij de HSV
Dit dagboek is voor jongens die nadenken over zichzelf, over de wereld waarin ze leven en over God. Elke dag lees je een klein stukje uit de Bijbel. In begri... »
 
 
 
 
 

Hoop op God
Hoop op God
troost voor zieken »
 
 
 
 
 

Sinds ik het weet
Sinds ik het weet
Sinds ik het weet - ik weet het wel, ofschoon<br/>Nog onder ons angstvallig wordt ontweken,<br/>Het boze woord te noemen, dat bij ‘t spreken<br/>Licht ruw o... »
 
 
 
 
 

Mijn leven voltooid?
Mijn leven voltooid?
In korte tijd zijn de woorden 'voltooid leven' in Nederland ingeburgerd. Toegenomen medische en technische kennis én afnemend besef van God als Schepper mak... »
 
 
 
 
 

Ik heb geen mens
Ik heb geen mens
We leven dicht op elkaar, zien en horen alles van elkaar, zijn frequent online. Er wordt maatschappelijk en kerkelijk veel georganiseerd. En toch … eenzaam... »
 
 
 
 
 

Hebt elkander hartelijk lief
Hebt elkander hartelijk lief
Dit dagboek is allereerst bedoeld voor mannen en vrouwen van wie de trouwdag nog niet zo ver achter hen ligt. Opzet, thematiek, stijl en inhoud zijn afgestem... »
 
 
 
 
 

... en toch geloof ik!
... en toch geloof ik!
Laten we ervan uitgaan dat je als jongere veel goeds hebt meegekregen. Aan geloofstoerusting ontbrak het niet. Toch kan de confrontatie met een heel andere d... »