Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

tom en aap
tom en aap
aap is lief.aap zit aan een lijn.aan een lijn van tom.maar wat is dat?wat raar!een poot en nog een poot.nog een poot en nog een poot.en nog een poot en nog e... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de dode vallei
Het geheim van de dode vallei
Stijn en Bas zijn op vakantie in Afrika. Aan de kust in Walvisbaai. Het is er warm en ze nemen een duik in zee. Daar vinden ze de helft van een oud scheepswr... »
 
 
 
 
 

Sem is een superheld
Sem is een superheld
Sem bedenkt een uitvinding.Een uitvinding waarmee hij een prijs kan winnen.Een jaar lang gratis taart van bakker Bas.Sem is dol op zijn taarten.Hij bedenkt e... »
 
 
 
 
 

EEN SOK MET EEN TEEN
EEN SOK MET EEN TEEN
Raketjes zijn leerboek voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar lle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren al... »
 
 
 
 
 

Moffel en Piertje Aan de lijn
Moffel en Piertje Aan de lijn
Moffel heeft iets nieuws ontdekt.Het is de app HatseFlats.Met deze app kun je boodschappen bestellen.De boodschappen worden dan snel bezorgd.Moffel bestelt h... »
 
 
 
 
 

Wat hoor ik daar?
Wat hoor ik daar?
<p>Wat hoor ik daar?
wat hoor ik in dit oor?
bam, tet en ook een sol.
ik hoor heel veel.
ik hoor een heel koor! </p> »
 
 
 
 
 

Het is feest!
Het is feest!
werkboek lezen voor kleuters »
 
 
 
 
 

Klungel en Slungel
Klungel en Slungel
Klungel en Slungel zien de ijscokar van Ol.Een ijsje … dat is lekker!Zeker als je er niet voor betaalt.Klungel en Slungel betalen nooit.Ze stelen want het ... »
 
 
 
 
 

rop is top
rop is top
pien is druk.ze maakt iets.van een bal en een doos.met een schaar en een tang.met lijm en met touw.met een lamp en met een zaag.pien maakt een hulp …AVI M3 »