Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Lelijk eendje
Lelijk eendje
 »
 
 
 
 
 

De brand
De brand
Als kind overleefde Kerry Murphy maar net een grote brand, waarbij haar moeder omkwam. Voor de politie en brandweer onderzoekt ze brandstichtingen. Niemand w... »
 
 
 
 
 

Drijfzand
Drijfzand
De nieuwe Eve Duncanthriller! Eve wordt geholpen door een helderziende in de hoop enig spoor van haar dochter te vinden. Het is al jaren geleden dat haar doc... »
 
 
 
 
 

De narcose
De narcose
Sophie is arts en gespecialiseerd in slaapstoornissen. Na uitgebreid experimenteel onderzoek heeft zij een succesvol medicijn ontwikkeld en daarmee vele pati... »
 
 
 
 
 

Pandora's dochter
Pandora's dochter
Zolang ze zich kan herinneren, probeert Megan Blair de stemmen in haar hoofd tot zwijgen te brengen. Meestal met succes, maar wanneer Neal Grady weer in haar... »
 
 
 
 
 

Vluchtroute
Vluchtroute
Emily Hudson wordt tijdens een werkbezoek in Afghanistan gegijzeld. Ze wordt ervan beschuldigd een kostbaar voorwerp in haar bezit te hebben dat naar een sch... »
 
 
 
 
 

De opdracht
De opdracht
Nieuwe thriller van populairste thrillerschrijfster van Amerika Hannah Bryson krijgt de belangrijkste opdracht van haar leven: voor een tentoonstelling in ee... »
 
 
 
 
 

One Touch Of Topaz
One Touch Of Topaz
Value-priced Edition »
 
 
 
 
 

Pandoras Tochter
Pandoras Tochter
 »
 
 
 
 
 

Reap The Wind
Reap The Wind
Library Edition »