Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wish you were here
Wish you were here
De 19-jarige Tamar leidt een onbezorgd studenten-leven — totdat haar vader plotseling overlijdt. Nu haar leven op z’n kop staat, vlucht ze in de zorg voor ... »
 
 
 
 
 

Reunie in Rome
Reunie in Rome
Donna van Dalen groeit op in de Italiaanse hoofdstad Rome, maar als haar ouders besluiten terug te gaan naar Nederland moet ze mee. Sinds die tijd droomt Don... »
 
 
 
 
 

Schaduwreis
Schaduwreis
Na het overlijden van haar moeder vindt Nadine een doos met ansichtkaarten uit dertien verschillende landen. De afzender ervan is Chris, haar vader, die ze n... »
 
 
 
 
 

De hond van nummer 13
De hond van nummer 13
<p>Pieter krijgt nieuwe buren. De buurjongen is een paar jaar ouder en heeft een hond. Op een dag ziet Pieter vanuit zijn raam hoe de buurjongen zijn hond ee... »
 
 
 
 
 

De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre
De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre
Jongens en meisjes die van humor houden kunnen hun hart ophalen met De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre van Marte Jongbloed.Herres vader is een paar ... »
 
 
 
 
 

Sam en de paardendieven
Sam en de paardendieven
Sam is gek op paarden. Het liefste is ze de hele dag op de manege om te paardrijden op pony Jip. Of om te helpen op de stal samen met haar vrienden Liam en E... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek – Thuisvakantie
Het zonnige zomerboek – Thuisvakantie
<p>In dit deel vind je de allerleukste voorleesverhalen over alles wat met thuisvakanties te maken heeft. Over bootje varen in je eigen woonkamer, over een w... »
 
 
 
 
 

De bosbaas
De bosbaas
In De bosbaas van Marte Jongbloed en Iris Boter (ill.) gaat Wies op zoek naar oma Wisse, die in het bos is verdwaald. Een toegankelijke, vrolijke avonturense... »
 
 
 
 
 

Vandaag zijn wij de baas!
Vandaag zijn wij de baas!
Een gewone zaterdag in een gewoon gezin met een kat en een hond.<br/>Tom en T ara willen van alles, maar niets mag. Zelfs geen varkentje als <br/><br/>huisdi... »
 
 
 
 
 

De bouwbaas
De bouwbaas
<p><em>Wies & oma Wisse – De bouwbaas</em> is het derde deel in de supervrolijke serie van Marte Jongbloed en Iris Boter (ill.) Deze grappige serie met ful... »