Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wish you were here
Wish you were here
De 19-jarige Tamar leidt een onbezorgd studenten-leven — totdat haar vader plotseling overlijdt. Nu haar leven op z’n kop staat, vlucht ze in de zorg voor ... »
 
 
 
 
 

Reunie in Rome
Reunie in Rome
Donna van Dalen groeit op in de Italiaanse hoofdstad Rome, maar als haar ouders besluiten terug te gaan naar Nederland moet ze mee. Sinds die tijd droomt Don... »
 
 
 
 
 

De rugzakpoes
De rugzakpoes
 »
 
 
 
 
 

Dat eet ik écht niet!
Dat eet ik écht niet!
Stel je voor je moeder is een beroemde zangeres. En omdat ze zo nodig op tournee wil moet jij drie maanden bij een tante wonen in the middle of nowhere. Vanw... »
 
 
 
 
 

Het wonderlijke winterboek
Het wonderlijke winterboek
<p>Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!

In deze bundel vind je voorleesverhalen van heel veel verschillende... »
 
 
 
 
 

Online!
Online!
Ilze wordt gepest op haar nieuwe school. En haar oude vriendinnen die samen... »
 
 
 
 
 

Young adultbundel
Young adultbundel
Ben je op zoek naar leesvoer voor de hele vakantie? Dan is deze bundel vast iets voor jou. Deze bundel bevat maar liefst vijf spannende en ontroerende boeken... »
 
 
 
 
 

De bouwbaas
De bouwbaas
<p><em>Wies & oma Wisse – De bouwbaas</em> is het derde deel in de supervrolijke serie van Marte Jongbloed en Iris Boter (ill.) Deze grappige serie met ful... »
 
 
 
 
 

De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre
De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre
De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre is het derde en laatste deel over de avonturen Herre, geschreven door Marte Jongbloed en geïllustreerd door Iri... »