Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mee met Aeneas
Mee met Aeneas
Imme Dros zet de verhalen uit de oudheid naar haar eigen hand. Ze maakt er nieuwe literatuur van, en dat doet ze dit keer met het beroemde boek over Aeneas v... »
 
 
 
 
 

Met Alice in Wonderland
Met Alice in Wonderland
BoekieBoekie is met Alice in Wonderland en vertelt haar avonturen in veertien gedichten. Een gedicht bij elk hoofdstuk uit het boek van Lewis Caroll uit 1865... »
 
 
 
 
 

Ongelukkig verliefd
Ongelukkig verliefd
Daan List komt van Texel. Hij heeft een groot deel van zijn jonge leven met de boot heen en weer gependeld tussen huis en school. Nu zet de boot hem voorgoed... »
 
 
 
 
 

Ilios & Odysseus
Ilios & Odysseus
<i>Ilios</i>, <i>Het verhaal van de Trojaanse oorlog</i> en<i> Odysseus, een man van verhalen</i>: Dros' veelgeprezen Homerosbewerkingen, nu samen in één l... »
 
 
 
 
 

Ilios en Odysseus
Ilios en Odysseus
<i>Ilios</i>, <i>Het verhaal van de Trojaanse oorlog</i> en<i> Odysseus, een man van verhalen</i>: Dros' veelgeprezen Homerosbewerkingen, nu samen in één b... »
 
 
 
 
 

Dit is het toppunt
Dit is het toppunt
 »
 
 
 
 
 

O Pinokkio
O Pinokkio
<p>Meesterlijke hervertelling van Collodi’s Pinokkio door grootmeesters Imme Dros en Carll Cneut. Dros tovert met taal, zoals Cneut dat met zijn penseel do... »
 
 
 
 
 

Van twee ridders
Van twee ridders
‘Er leefden lang geleden eens twee ridders. Een tweeling, in hetzelfde uur geboren. Ze woonden op een berg in een kasteel...’ Zo begint elk verhaal dat... »
 
 
 
 
 

Repelsteel
Repelsteel
 »