Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Solar
Solar
Solar vertelt het verhaal van Nobelprijswinnaar Michael Beard, een natuurkundige. Hij heeft een manier gevonden om de opwarming van de aarde tegen te gaan, m... »
 
 
 
 
 

Boetekleed
Boetekleed
Verfilmd als Atonement met in de hoofdrol Keira Knightley en James McAvoy.

Het is 1935. Briony en Cecilia Tallis, twee zussen uit een rijke Engelse familie,... »
 
 
 
 
 

Sweet Tooth
Sweet Tooth
 »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
Op een kille februariochtend in Londen komen twee oude vrienden elkaar tegen bij de crematie van Molly Lane een vriendin van vroeger. Het zijn de vooraanstaa... »
 
 
 
 
 

De kinderwet
De kinderwet
Zou jij je kind redden als de medische behandeling in strijd is met je geloof?Rechter Fiona Maye wordt alom geprezen om haar ethische en weloverwogen uitspra... »
 
 
 
 
 

Enfant Vole
Enfant Vole
 »
 
 
 
 
 

De brief in Berlijn
De brief in Berlijn
Vrijwel het gehele oeuvre van Ian McEwan is in Nederlandse vertaling verkrijgbaar in een fraai gebonden editie. Voor de kleinere portemonnee zal De Harmonie ... »
 
 
 
 
 

Letzter Sommertag
Letzter Sommertag
Letzter Sommertag »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
A contemporary morality tale that is as profound as it is witty. Clive Linley and Vernon Halliday are former lovers of the recently-deceased Molly Lane. They... »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
Mede ter gelegenheid van Amsterdam Wereldboekenstad verschijnt op 23 april 2008, in fraaie gebonden editie, Amsterdam van Ian McEwan.Op een kille februarioch... »