Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De echoist
De echoist
In De echo heeft Huub Beurskens oude en nieuwe verhalen verweven tot een unieke compositie, waar-in het gonst van sensueel gefluister, waarin landschappen e... »
 
 
 
 
 

Steyler
Steyler
Wanneer voormalig antiquaar en galeriehouder Mathieu op bezoek gaat bij de schilder Luc, die teruggetrokken in de Dordogne woont en werkt, raakt hij verstrik... »
 
 
 
 
 

Eigenlijk heb je alles al
Eigenlijk heb je alles al
Huub BeurskensEigenlijk heb je alles alCharmeoffensief tegen de verstarringnur 306 Paperback, 13,5 x 21 cm ca. 96 blz. ca. E 17,90 September 2008O ja, ik den... »
 
 
 
 
 

Mandala
Mandala
for Contemporary Quilt Designs and Other Mediums »
 
 
 
 
 

Hotel Eden
Hotel Eden
Hotel Eden biedt een waaier aan gedichtvormen en thema's. Het banale en alledaagse verstaan zich met het hogere en vloeien erin over. Eenvoud en complexiteit... »
 
 
 
 
 

Cahier ABV
Cahier ABV
 »
 
 
 
 
 

De straffeloze
De straffeloze
De eerste misdaad die in het Oude Testament door het allereerste mensenkind wordt begaan is de moord op het tweede mensenkind.<br/><br/>In de roman De straff... »
 
 
 
 
 

Wachten op een vriend
Wachten op een vriend
Wat als twee mannen, die als jongens hartsvrienden waren maar elkaar uit het oog verloren, elkaar even onverwachts als stil verhoopt na tientallen jaren tege... »