Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Silo
Silo
Omdat de aarde onbewoonbaar is geworden, leven de mensen in een silo onder de grond. Als sheriff Holston na de mysterieuze dood van zijn vrouw besluit de sil... »
 
 
 
 
 

Silo
Silo
In een geruïneerd en giftig landschap leeft een gemeenschap in een gigantische ondergrondse silo. Honderden meters onder de aardoppervlakte wonen de mensen ... »
 
 
 
 
 

Wool
Wool
The Australian Story »
 
 
 
 
 

Schakel
Schakel
Donald Keene is zojuist gekozen als Congreslid. Hij krijgt een belangrijk project toegewezen. Maar waar werkt hij eigenlijk aan? Wordt hij gemanipuleerd? Lan... »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
Er heerst oorlog in de silo. De bewoners willen zich niet langer laten voorliegen en een laatste bloedige strijd lijkt onafwendbaar. Zal Juliette naar de sil... »
 
 
 
 
 

Silo
Silo
8 CDs »
 
 
 
 
 

Stof
Stof
Stof is het laatste deel van de spectaculaire trilogie Silo / Schakel / Stof. In dit deel leren we hoe het afloopt met de silo s 1, 17 en 18. En hoe het de m... »
 
 
 
 
 

Oproer
Oproer
Gefascineerd kijken de bewoners van de silo toe hoe Juliette in haar veiligheidspak over de heuvel klimt en uit hun gezichtsveld verdwijnt. Wat ze in de gift... »
 
 
 
 
 

Wool - Omnibus Edition
Wool - Omnibus Edition
Omnibus Edition »
 
 
 
 
 

Zand
Zand
De oude wereld ligt begraven onder een diepe laag zand. Duinstad Springston wordt afgeschermd door een grote muur, maar niemand weet wat zich achter die muur... »