Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vraag het aan SINGER
Vraag het aan SINGER
Het antwoord op al je naaivragen Boordevol basisinformatie, handig weergegeven aan de hand van veelgestelde vragen. Aangevuld met duidelijke stap-voor-stapbe... »
 
 
 
 
 

Vrouw van een missionaris
Vrouw van een missionaris
Hortense Kitume is zestien als ze verliefd wordt op haar leraar Engels. Hij is veertien jaar ouder, blank en priester. Bovendien zit zijn opdracht in Congo e... »
 
 
 
 
 

Italiaanse basics
Italiaanse basics
Na het overweldigend succes van zijn eerste boek DellAnno. In de Oude Dekenij grijpt Claudio DellAnno terug naar zijn Italiaanse roots. Claudio maakt deze ke... »
 
 
 
 
 

Aan de slag met SINGER - Babyspulletjes
Aan de slag met SINGER - Babyspulletjes
Het vertrouwde Singer-concept nu ook voor babyspulletjes De geboorte van een baby is de perfecte aanleiding om de naaimachine boven te halen. In dit boek vin... »
 
 
 
 
 

Omdat het werkt, Weight Watchers
Omdat het werkt, Weight Watchers
Nieuwe wetenschappelijke ondersteuning voor Weight Watchers Waarom is het Weight Watchers programma al jaren zo succesvol? Op de eerste plaats omdat het een... »
 
 
 
 
 

Start to run
Start to run
Een update van Start to run met nieuwe loopschema's en recepten;;;Doorweven met blogs van Evy Gruyaert, met stap-voor-stap oefeningen en nuttige gezondheidst... »
 
 
 
 
 

Bijzondere ontbijtgerechten
Bijzondere ontbijtgerechten
Gezond genieten van een heerlijk ontbijt Je dag goed beginnen met een flink ontbijt, ook tijdens de week als het 's ochtends rennen-vliegen-springen is? Weig... »
 
 
 
 
 

Take a break
Take a break
<p>Zin in een originele woordzoeker, een coole lijntekening, een verrassende sudoku, een doolhof vol celebrity-koppels of een rebus over films? Of liever sta... »