Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Grapjes
Grapjes
Luuk is met zijn ouders op vakantie.Zijn opa zorgt voor hun huis en de dieren.Elke dag stuurt opa selfies.Hij geeft pinda's aan het konijnen chips aan de poe... »
 
 
 
 
 

Het Boekenbos
Het Boekenbos
Tijdens een schoolreis raken Esther en Karima opgesloten in het nieuwe, nog gesloten attractiepark het Boekenbos. In het park vinden ze onder andere de Griez... »
 
 
 
 
 

Het grote overblijfboek
Het grote overblijfboek
Mag ik alsjeblieft overblijven?Thema's: voorlezen, overblijvenMet Het grote overblijfboek wordt overblijven leuker voor kinderen en gemakkelijker voor de beg... »
 
 
 
 
 

Tienerruil
Tienerruil
Lynn wil héél graag een zusje en stelt daarom voor om met een klasgenoot van huis en leven te ‘wisselen’. Ze ruilt voor vier weken met Dylan, die tot ... »
 
 
 
 
 

Met het busje mee!
Met het busje mee!
Nada is een vriendin van Luuk.<br/>Hij gaat haar gedag zeggen,<br/>want ze gaat zes weken naar Marokko.<br/>De opa van Luuk bedenkt een grap.<br/>Luuk moet a... »
 
 
 
 
 

Help, een mug!
Help, een mug!
ik lig in bed.ik hoor een mug.ik sla met mijn hand.maar hij is heel snel.pap komt.hij krijgt de mug ook niet.en mam ook niet.dan zit hij op mijn hand.ik heb ... »
 
 
 
 
 

Tienerruil
Tienerruil
Lynn wil héél graag een zusje en stelt daarom voor om met een klasgenoot van huis en leven te 'wisselen'. Ze ruilt voor vier weken met Dylan, die tot vori... »
 
 
 
 
 

Op slot!
Op slot!
Luuks opa heeft een spannend spel bedacht.Luuk en Nana gaan zijn schuurtje in.Dan doet hij de deur op slot.Ze moeten binnen een uur de sleutel vindenen daarv... »
 
 
 
 
 

Een spook bij de tent
Een spook bij de tent
mats is op reis met een tent.zijn pap slaapt al.net als zijn mam en zijn zus pien.maar mats slaapt nog niet.want hij moet een plas doen.met de lamp en de plu... »