Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verdwenen op IJsland
Verdwenen op IJsland
Ilse droomt al jaren van een bezoek aan IJsland. Nu mag ze mee met een rondreis per bus als assistentreisleidster met een groep van 25 totaal verschillende ... »
 
 
 
 
 

Nieuw geluk
Nieuw geluk
 »
 
 
 
 
 

Ze kon niet zwijgen
Ze kon niet zwijgen
Als Marijke ziet dat haar dochter Karin erg onaardig doet tegen haar kinderen Jolien en Sterre en zelfs het vermoeden heeft dat ze hen pijn doet, begint ze z... »
 
 
 
 
 

Verscheurd door verlangen
Verscheurd door verlangen
Als Lilian met pensioen gaat, besluit ze haar levensverhaal te gaan schrijven. Hoe ze verliefd werd op de Portugese Vitor, hoe ze met hem trouwde, in Portuga... »
 
 
 
 
 

Het oneindige dichterbij
Het oneindige dichterbij
Ankie (22) is een alleenstaande moeder en woont samen met haar zevenjarigedochtertje Fleur boven het kinderdagverblijf waar ze hoofdleidster is. Zegeniet erv... »
 
 
 
 
 

De verhuizing
De verhuizing
Wietske (36), een echte Groningse, is getrouwd met Govert, een echte westerling. <br/>Na vijf jaar in Winschoten gewoond te hebben, wil Govert terug naar Haa... »
 
 
 
 
 

De bekentenis
De bekentenis
Kort voor het overlijden van haar moeder, krijgt Ineke een brief die ze niet mag openen voordat haar vader is overleden. Ze belooft het haar moeder, maar enk... »
 
 
 
 
 

Niet te geloven!
Niet te geloven!
Als Pieter (58) zijn goedlopende en zeer winstgevende reclamebureau aan zijn twee zoons Arend (33) en Rudy (31) verkoopt, denkt hij dat hun toekomst verzeker... »
 
 
 
 
 

Oma's geheime liefde
Oma's geheime liefde
Monique (33) is getrouwd en werkt als freelance-journaliste en schrijfster. Na het overlijden van haar oma vindt ze oma’s dagboeken, waarin ze tot haar ver... »