Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Siddhartha
Siddhartha
<p><i>Siddhartha</i> is het verhaal van een brahmanenzoon die zijn leven wijdt aan het zoeken naar het ware zelf. Als asceet in de bergen mediteert en vast h... »
 
 
 
 
 

Boccaccio
Boccaccio
Met het beroemde 'Boccaccio' brengt uitgeverij Aspekt weer een belangrijke titel van de meesterverteller en Nobelprijswinnaar Hermann Hesse, die nu weer op v... »
 
 
 
 
 

Mijn politieke geweten
Mijn politieke geweten
In 'Mijn politieke geweten' volgt Hermann Hesse de actuele gebeurtenissen van zijn tijd zeer betrokken en vooruitblikkend. De politieke geschriften van Hesse... »
 
 
 
 
 

Narziss en Goldmund
Narziss en Goldmund
<i>Narziss en Goldmund</i> is een roman over een bewogen en ongemakkelijkevriendschap tussen twee mannen die elkaars uitersten zijn. Een avontuurlijk verhaal... »
 
 
 
 
 

De kunst van het ouder worden
De kunst van het ouder worden
Hermann Hesse behoort tot de schrijvers die het geluk hadden oud te worden. Hierdoor kon hij over lange tijd toonaangevende karakteristieken in werk en leven... »
 
 
 
 
 

Sprookjes
Sprookjes
 »
 
 
 
 
 

Rondom Kerstmis
Rondom Kerstmis
Wij wensen u een vrolijk kerstfeest. Met een kind erbij, is het ondanks alle bedrog toch altijd een prachtig feest. - Hermann HesseAlfred Krans is tweetalig ... »