Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het diner
Het diner
In Het diner van Herman Koch gaan twee echtparen een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk ov... »
 
 
 
 
 

Zomerhuis met zwembad
Zomerhuis met zwembad
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! <br/><br/>Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiĆ«nten, de beroemde act... »
 
 
 
 
 

Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste... »
 
 
 
 
 

Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun zoons. ... »
 
 
 
 
 

Red ons, Maria Montanelli
Red ons, Maria Montanelli
Het zogenaamd moderne en liberale Montanelli-lyceum, waar kinderen ?ontzettend creatief? moeten zijn en leraren het veel te goed bedoelen, staat centraal in ... »
 
 
 
 
 

Denken aan Bruce Kennedy
Denken aan Bruce Kennedy
Mirjam Wenger verblijft een week in haar eentje in Zuid-Spanje. Haar leven met regisseur Bernhard en hun twee kinderen vliegt haar aan en ze heeft schoon gen... »
 
 
 
 
 

Zomerhuis met zwembad
Zomerhuis met zwembad
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2011! Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiĆ«nten, de beroemde acteur Ralph ... »
 
 
 
 
 

Dingetje
Dingetje
 »
 
 
 
 
 

Odessa Star
Odessa Star
Fred Moorman droomt van een zwarte jeep Cherokee en een nieuwe vriendenkring. Zijn leven is tot stilstand gekomen. Zijn zoon ziet hem allang niet meer als he... »
 
 
 
 
 

De ideale schoonzoon
De ideale schoonzoon
Jarenlang schreef Herman Koch wekelijks een column voor Esta, waarin zijn vrouw en zoon, de Spaanse schoonfamilie, vakantie en eten terugkerende onderwerpen ... »