Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De greppel
De greppel
<p><em>De greppel</em> van Herman Koch, bekend van <em>Het diner,</em> gaat over macht, jaloezie en is geestig en verontrustend. </p><p>Als Robert Walter, ge... »
 
 
 
 
 

Geachte heer M.
Geachte heer M.
In Geachte heer M., de nieuwe roman van Herman Koch, raakt de ooit gevierde schrijver M. steeds meer in de vergetelheid. Zijn grootste bestseller was een boe... »
 
 
 
 
 

De weg kwijt
De weg kwijt
De weg kwijt bevat verhalen uit de bundel De korte geschiedenis van het bedrog (ca 20 blz.)Deze verhalen zijn bekentenissen van een festivaldirecteur, een ... »
 
 
 
 
 

Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste... »
 
 
 
 
 

Ga je erover schrijven?
Ga je erover schrijven?
Op een feestje ter ere van het verschijnen van Finse dagen merkt geen van de aanwezigen dat Herman Koch van de pijn steeds gaat verzitten en voortdurend naar... »
 
 
 
 
 

Eindelijk oorlog
Eindelijk oorlog
 »
 
 
 
 
 

Een film met Sophia
Een film met Sophia
<p>‘Weet jij misschien waar Sophia is? Ze is vannacht niet thuisgekomen en ik heb het nummer van haar vriendje niet. Bel me even.’ Zo luidt het bericht d... »
 
 
 
 
 

Odessa Star/Een man een man
Odessa Star/Een man een man
Boekenpakket: Wanda Reisel, Een man een man en Herman Koch, Odessa star »
 
 
 
 
 

Het Koninklijk Huis
Het Koninklijk Huis
<p>Vijftig jaar geleden dacht iedereen dat de dagen van de monarchieën waren geteld. Die dagen waren nog steeds geteld, maar het duurde allemaal langer dan ... »