Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Knock out
Knock out
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Jane
Jane
Een dartel meisje krijgt te maken met een sadistische stiefvader.Een gekwelde jonge vrouw dreigt van het leven te verliezen.Een getraumatiseerde vrouw wordt ... »
 
 
 
 
 

Jezus leven journal
Jezus leven journal
In 'Jezus leven journal' kun je noteren hoe het boek 'Jezus leven' van Henk Stoorvogel uitwerkt in jouw leven. Hoe zag een dag in het leven van Jezus er uit... »
 
 
 
 
 

De trein van 10:11
De trein van 10:11
Alexander Wanne is christen en woont met zijn vrouw en dochter en zoon in een stadje aan het spoor in de omgeving van Hannover. Het is 1941 en het ware karak... »
 
 
 
 
 

Onderweg met de Samaritaan
Onderweg met de Samaritaan
'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. All... »
 
 
 
 
 

Holy Plot
Holy Plot
<p>In <em>Holy plot</em> reikt Henk Stoorvogel een methode aan om de oude bijbelverhalen op een nieuwe manier te lezen. Hij heeft het gedachtegoed van litera... »
 
 
 
 
 

De leerling
De leerling
De leerling: leren leven als volgeling van Jezus.De eerste twaalf discipelen waren door Jezus uitverkoren voor een doelgericht leertraject. De opleiding van ... »
 
 
 
 
 

Knock out
Knock out
Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Een gewone knul belandt in de drugshandel. Een crimineel gaat knock-out.Joop Gottmers groeide op als zoon van... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Paulus
Onderweg met Paulus
‘Onderweg met…’ is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus.... »