Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Knock out
Knock out
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Jane
Jane
Een dartel meisje krijgt te maken met een sadistische stiefvader.Een gekwelde jonge vrouw dreigt van het leven te verliezen.Een getraumatiseerde vrouw wordt ... »
 
 
 
 
 

De trein van 10:11
De trein van 10:11
Alexander Wanne is christen en woont met zijn vrouw en dochter en zoon in een stadje aan het spoor in de omgeving van Hannover. Het is 1941 en het ware karak... »
 
 
 
 
 

De vierde musketier
De vierde musketier
De musketiers waren ooit de elitetroepen van de koning. Hun motto was: één voor allen, allen voor één. De vierde musketier stimuleert mannen om te leven ... »
 
 
 
 
 

Man zijn in de tweede helft
Man zijn in de tweede helft
Rond hun veertigste belanden mannen in een overgangsfase: ze bewegen zich richting de tweede helft van hun leven. Voor veel mannen is dit een verwarrende fas... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Simson
Onderweg met Simson
‘Onderweg met…’ is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus.... »
 
 
 
 
 

De leerling
De leerling
De leerling: leren leven als volgeling van Jezus.De eerste twaalf discipelen waren door Jezus uitverkoren voor een doelgericht leertraject. De opleiding van ... »
 
 
 
 
 

Klink
Klink
<p>In hun communicatieboek ‘Klink’ nemen Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren de lezer mee in de geheimen van impactvolle communicatie en laten ze stapsgew... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Petrus
Onderweg met Petrus
'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. All... »