Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Knock out
Knock out
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Jane
Jane
Een dartel meisje krijgt te maken met een sadistische stiefvader.Een gekwelde jonge vrouw dreigt van het leven te verliezen.Een getraumatiseerde vrouw wordt ... »
 
 
 
 
 

Onderweg met de Samaritaan (set 5 ex)
Onderweg met de Samaritaan (set 5 ex)
Hij heeft nooit echt bestaan, maar toch is hij heel bijzonder. De hoofdpersoon uit dit bekende verhaal van Jezus blijkt heel anders te zijn dan we dachten. <... »
 
 
 
 
 

David, een man naar Gods hart
David, een man naar Gods hart
David inspireert, ontroert en daagt uit. Met zijn God sprong hij over muren. Geen Goliath boezemde hem angst in. Maar ook overtrad hij zo'n beetje elk gebod.... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Petrus
Onderweg met Petrus
'Onderweg met...' is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus. All... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Jozua
Onderweg met Jozua
Onderweg met Jozua laat je in twintig korte Bijbelstudies kennis maken met de man die Kanaän veroverde. Hij stondvoor immense uitdagingen, maar was sterk en... »
 
 
 
 
 

Knock-Out
Knock-Out
Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Een gewone knul belandt in de drugshandel. Een crimineel gaat knock-out. Joop Gottmers groeide op als zoon va... »
 
 
 
 
 

Knock out
Knock out
Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Een gewone knul belandt in de drugshandel. Een crimineel gaat knock-out.Joop Gottmers groeide op als zoon van... »
 
 
 
 
 

Musk4
Musk4
 »
 
 
 
 
 

Geboren om te vliegen
Geboren om te vliegen
Nieuwe editie van het boek 'Geboren om te vliegen', waarin Henk Stoorvogel en Eugène Poppe uitleggen wat je als christen kunt leren uit het leven van de are... »