Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De witte ridder
De witte ridder
 »
 
 
 
 
 

De draak
De draak
 »
 
 
 
 
 

Om te zoenen
Om te zoenen
Harmen van Straaten schreef en tekende al vele prentenboeken. Het was eigenlijk al lange tijd een wens van Harmen om bij een aantal verhalen mooie liedjes te... »
 
 
 
 
 

Bor ziet spoken
Bor ziet spoken
Voetstappen op zolder, spullen die door de kamer zweven en je naam op een beslagen spiegel, geschreven door een onzichtbare hand… En dat allemaal in een ou... »
 
 
 
 
 

Spuit Elf
Spuit Elf
Spuit Elf zit vol met de beste bedoelingen. Maar helaas is het sympathieke brandweerolifantje altijd net te laat om van dienst te kunnen zijn. `Zo word je no... »
 
 
 
 
 

Je bent super Jan!
Je bent super Jan!
De ouders van Jan zijn verdwenen. Zomaar. Hoe dat kon gebeuren? Jan weet het niet. Vast weer door een mislukte goocheltruc van meneer Stromboli. Wat hij welw... »
 
 
 
 
 

Super Jan en het griezelkasteel
Super Jan en het griezelkasteel
De achtjarige Jan baalt. Het is vakantie en al zijn vrienden zijn weg, behalve hij. Net wanneer Jan denkt dat dit de saaiste vakantie van de eeuw gaat worden... »
 
 
 
 
 

De kleine sneeuwman
De kleine sneeuwman
De sneeuwman woont al zo lang hij zich kan herinneren tevreden in zijn sneeuwbolletje. Dan hoort hij op midwinteravond prachtige muziek.
Er is een nieuwe be... »
 
 
 
 
 

Op en top Fien
Op en top Fien
Fien is een stoer meisje met een grote mond en een heel klein hartje. Ze verzint altijd spannende plannen, doet alles om haar broer Bert dwars te zitten en z... »