Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schijnbeweging
Schijnbeweging
<p>Myron Bolitar is een heetgebakerde, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong, verslaafd aan mokkakoffie en met een groot talent voor het aantrekk... »
 
 
 
 
 

Schaduwleven
Schaduwleven
<p>Esperanza, Myron Bolitars zakenpartner en beste vriendin, wordt beschuldigd van de moord op een van hun cliĆ«nten. Vastbesloten om haar onschuld te bewijz... »
 
 
 
 
 

Ontwricht
Ontwricht
<p>Ontwricht is het vierde boek met Myron Bolitar in de hoofdrol. De duistere geheimen van een gegoede familie komen op moorddadige wijze tot ontploffing en ... »
 
 
 
 
 

Woods
Woods
Unabridged »
 
 
 
 
 

In seinen H
In seinen H
 »
 
 
 
 
 

Zes jaar
Zes jaar
Coben behoort tot de grootste Amerikaanse thrillerauteurs <br/>Zes jaar geleden moest Jake toezien hoe Natalie met een ander trouwde. Zes ... »
 
 
 
 
 

Levenslang
Levenslang
<p>In deze adembenemende thriller zet de meester van het hedendaagse thrillergenre zijn traditie van ongekende spanning en onverwachte wendingen voort</p><p>... »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
<p>Hoewel NYPD-detective Kat Mahon praktisch getrouwd is met haar werk, wil ze internetdating toch een keer een kans geven. Een stortvloed van emoties die ze... »
 
 
 
 
 

Momentopname
Momentopname
 »
 
 
 
 
 

Geen tweede kans
Geen tweede kans
 »