Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Werkvuur
Werkvuur
Onze manier van werken werkt niet meer. De hooggespannen verwachtingen van het nieuwe werken zijn niet waargemaakt. De toekomst van het werk staat onder druk... »
 
 
 
 
 

Vaart maken
Vaart maken
Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max presteren. Dat is wat oceaanzeilers die aan de Volvo Ocean Race deelnemen doen. Onder loodzware om... »
 
 
 
 
 

Taylor Swift
Taylor Swift
Taylor Swift heeft zich ontwikkeld tot een muzikaal, maatschappelijk en zakelijk fenomeen. Hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen?Taylor Swift is geen brutale... »
 
 
 
 
 

We hebben er zin in!
We hebben er zin in!
We hebben er zin in! Zo dus: - Aandacht in plaats van automatismen - Positieve verbinding in plaats van negativisme - Ambitie in plaats van aanpassing - Gedr... »
 
 
 
 
 

Psychologische veiligheid
Psychologische veiligheid
Het best bewaarde geheim om teams vleugels te geven? Psychologische veiligheid. Het zorgt voor een klimaat waarin onderling vertrouwen gekoppeld wordt aan vr... »
 
 
 
 
 

Kus de visie wakker
Kus de visie wakker
Visie is hot. Na vele jaren van effi ciencyverbetering, kostenreductie ensanering, richten organisaties zich nu op dieperliggende vragen als:waarom bestaan w... »
 
 
 
 
 

Musk Mania
Musk Mania
Aan de hand van vijf even waanzinnige als toepasbare succesprincipes ontrafelen Hans van der Loo en Patrick Davidson de magie van Musk en laten ze je zien ho... »
 
 
 
 
 

Teaming
Teaming
TEAMS ZIJN DE AFGELOPEN DECENNIA BELANGRIJKER ÉN DYNAMISCHER GEWORDEN. Ruim 85% van de beroepsbevolking werkt in een of meerdere teams tegelijkertijd. Teams... »
 
 
 
 
 

Waar haal je de energie vandaan?
Waar haal je de energie vandaan?
Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energi... »