Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kwaliteit als ervaring
Kwaliteit als ervaring
Het denken over kwaliteit in de langdurige zorg is aan het schuiven. De tijd van ‘meetbare kwaliteit’ lijkt voorbij. In plaats daarvan is ‘narratieve v... »
 
 
 
 
 

Tellen en vertellen
Tellen en vertellen
Narratieve verantwoording geniet in de discussie over kwaliteit van zorg een steeds bredere belangstelling. Verhalen spreken meer tot de verbeelding dan cijf... »
 
 
 
 
 

De kunst van het zorgen
De kunst van het zorgen
Over het boek:<br/>Vele ontwikkelingen in de zorgsector worden de laatste jaren beheerst door het streven naar verbetering van kwaliteit. Het uitgangspunt va... »
 
 
 
 
 

Hoera, ik ben een autist!
Hoera, ik ben een autist!
Hoera, ik ben een autist!Over het onderwerpHoe kijken we naar mensen met een verstandelijke beperking en welke betekenissen worden aan hun bestaan toegekend?... »
 
 
 
 
 

Eilandbestaan
Eilandbestaan
Over het boek:<br/>Mensen met een autismespectrumstoornis hebben met extreme moeilijkheden te kampen, die geregeld uitmonden in verregaande vrijheidbeperkend... »
 
 
 
 
 

De andere mogelijkheid
De andere mogelijkheid
Over het boek:Wat is de kwaliteit van zorg en ondersteuning die door zorginstellingen aan mensen met een verstandelijke beperking wordt geboden? En, hoe kome... »