Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zitten in Zijn
Zitten in Zijn
In 'Zitten in Zij'n maak je kennis met de meditatievormen die in de School voor Zijnsoriëntatie worden beoefend. Zijnsgeoriënteerde meditatie is een manier... »
 
 
 
 
 

ZIJN
ZIJN
 »
 
 
 
 
 

Zie, je bent al vrij
Zie, je bent al vrij
Ken je die momenten van spontaan geluk, een door niets veroorzaakt gevoel van vrijheid of heelheid? Wil je deze gevoelens graag begrijpen en een grotere pla... »
 
 
 
 
 

Zie, je bent al vrij!
Zie, je bent al vrij!
Ken je momenten van spontaan geluk, van door niets veroorzaakte vrijheid en heelheid? Wil je dit graag begrijpen en een grotere plaats in je leven geven zond... »
 
 
 
 
 

Gezonde zelfliefde
Gezonde zelfliefde
'Gezonde zelfliefde' is een door Hans Knibbe ontwikkelde werkvorm om de liefde die in ieder mens besloten ligt vrij te maken. Deze werkvorm leert ons ontspan... »
 
 
 
 
 

Zijn en Worden
Zijn en Worden
<p>Dit boek is de opvolger van <em>Rusten in Zijn</em>, waarin Hans Knibbe de Zijnsoriëntatie introduceerde. Zijnsoriëntatie is visie en methode ineen en c... »
 
 
 
 
 

Parels uit de Schatkist van Longchenpa
Parels uit de Schatkist van Longchenpa
Dit boek is een begeleidende publicatie bij Een Schatkist van Overdracht door Geschriften. Het is een toelichting op dit meesterwerk van de veertiende-eeuwse... »