Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Van Wolven en Stolpen
Van Wolven en Stolpen
Van Wolven en Stolpen vervolgt het verhaal dat begon in Koorddansen op Klompen (Boekscout.nl 2013). Hans Lambregts bezoekt de middelbare school in Breda. De ... »
 
 
 
 
 

Tot waar het wringt
Tot waar het wringt
Tot waar het wringt is de eerste dichtbundel van Hans F. Marijnissen (Breda, 1949). Zijn werk getuigt van een opvallend empathisch vermogen.Marijnissen schri... »
 
 
 
 
 

Honger, dorst & verlossing
Honger, dorst & verlossing
Honger, dorst & verlossing is de vierde dichtbundel van Hans F. Marijnissen (1949, Breda).Deze uitgave biedt een selectie van het werk dat de auteur recent s... »
 
 
 
 
 

Zonder opgaaf van redenen
Zonder opgaaf van redenen
Zonder opgaaf van redenen is de vijfde dichtbundel van Hans F. Marijnissen (1949, Breda).Alle gedichten in deze uitgave werden noodgedwongen geschreven uit o... »
 
 
 
 
 

Voortvluchtige poëzie
Voortvluchtige poëzie
Hans F. Marijnissen (Breda, 1949) publiceert al sinds zijn tienerjaren.Uitgeverij Heimdall bracht in 2014 zijn eerste dichtbundel uit: Tot waar het wringt. H... »
 
 
 
 
 

Onderuit
Onderuit
Wat er in het souterrain van Hans F. Marijnissen broedt en broeit zal ons nog lang bezighouden. In een ritmische cadans, een rapper gelijk, associeert de dic... »
 
 
 
 
 

Uit het Zesde Huis
Uit het Zesde Huis
 »
 
 
 
 
 

Schuld en vrede
Schuld en vrede
Het projectOnder onze graanvelden, zwerfwouden en ons urbane landschap woelen de restanten van talloze oorlogen, en niet alleen in Europa. Oorlogen brengen o... »