Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dappere Lydia
Dappere Lydia
Lydia's vader heeft een groentewinkel,maar is vaak ziek. Daarom moetmoeder vaak werken. Lydia helpt haar wel,maar vindt het best moeilijk. De geldzorgenworde... »
 
 
 
 
 

Jeroen en Jessie en de zilverdieven
Jeroen en Jessie en de zilverdieven
Jeroen en Jessie gaan op Silversteyn logeren. In de trein komen ze in aanraking met een vreemde man. Op een morgen horen ze stemmen in detuin. Politie Er is ... »
 
 
 
 
 

Zoektocht
Zoektocht
Thirza is de oogappel van haar vader en het zorgenkindje van haar moeder. Door die combinatie ontbreekt het haar aan niets, behalve zelfvertrouwen. Tijdens h... »
 
 
 
 
 

Licht aan de horizon
Licht aan de horizon
Yvonne heeft het niet gemakkelijk als ze na het overlijden van haar
moeder bij een oom en tante in huis komt. In deze tijd betekent de
vriendschap met Caroli... »
 
 
 
 
 

Vechten tegen water en ijs
Vechten tegen water en ijs
Waar begin je aan man roept de oude zeeman. Als ik jou was deed ik het nooit Jacob wil niet luisteren en stoort zich niet aan al die praatjes. Wat hij graag ... »
 
 
 
 
 

Pakket citerreeks februari
Pakket citerreeks februari
Pakket bestaat uit:<br/>9789059779211 `Onbereikbare verten` den Uil -van Golen.<br/>Het bedrijf waar Rieneke op de verkoopafdeling werkt, groeit snel. Er wor... »
 
 
 
 
 

Mathilde
Mathilde
 »
 
 
 
 
 

De regenboog
De regenboog
De regenboog van Hanny van de Steeg-Stolk, over een jonge vrouw op zoek naar de liefde. Noor fietst dagelijks over de dijk naar haar werk en geniet dan van d... »
 
 
 
 
 

Het boek van Bertje
Het boek van Bertje
10 leuke verhalen om voor te lezen »