Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Lieve Céline
Lieve Céline
‘Lieve Céline’ van Hanna Bervoets gaat over Brooke, een jonge, laagbegaafde vrouw uit Amsterdam-Noord met een passie voor zangeres Céline Dion. Na een ... »
 
 
 
 
 

Lieve Celine
Lieve Celine
Bewerking in eenvoudige taal van de verfilmde roman van Hanna Bervoets.  »
 
 
 
 
 

Een modern verlangen
Een modern verlangen
WINNAAR J.M.A.BIESHEUVELPRIJS 2022Een modern verlangen draait om menselijke relaties: tussen geliefden, vrienden, maar ook tussen mens en dier, ouder en kind... »
 
 
 
 
 

Alles wat er was
Alles wat er was
Na een oorverdovende knal gaan ramen, deuren en gordijnen op last van de overheid dicht. En blijven dicht. Eerst dagen, dan weken. Acht mensen, bijeengekomen... »
 
 
 
 
 

Wat wij zagen
Wat wij zagen
Wanneer Kayleigh in de financiële problemen raakt, solliciteert ze naar een baan als 'content moderator' voor een online platform waarvan ze de naam niet ma... »
 
 
 
 
 

Alles wat er was
Alles wat er was
In 'Alles wat er was' van Hanna Bervoets komen acht mensen op een zondag in een schoolgebouw samen voor de opnamen van een wetenschapsprogramma. Maar die wor... »
 
 
 
 
 

Ivanov
Ivanov
In ‘Ivanov’ weet Hanna Bervoets op soepele wijze de bizarre maar waargebeurde geschiedenis van de Russische held Ivanov te vermengen met de memoires van ... »
 
 
 
 
 

En alweer bleven we ongedeerd
En alweer bleven we ongedeerd
'En alweer bleven we ongedeerd' is de derde en laatste bundeling columns van Hanna Bervoets uit Volkskrant Magazine.In strakke overpeinzingen beschrijft Berv... »
 
 
 
 
 

Teh van Knorretje
Teh van Knorretje
Teh Van Knorretje »