Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bruggers
Bruggers
Bruggers »
 
 
 
 
 

Apart
Apart
Lisa...' Fleur kijkt even achterom. Niemand die meer op haar let. Brigit is in net gras gaan liggen, de jongens zijn nog druk bezig met het tennisballetje. '... »
 
 
 
 
 

Luuk2day.nl
Luuk2day.nl
groep 8 is het een gezellige boel. De meester kondigt aan dat<br/>hij vijftig jaar wordt. Bram en zijn vrienden (personages uit het<br/>boek Te gek!) besluit... »
 
 
 
 
 

Lawaaisaus
Lawaaisaus
Voortdurend zitten de leerlingen van De Troubadour en de Willem van Oranjeschool elkaar dwars. Het wordt steeds erger zelfs de politie moet er aan te pas kom... »
 
 
 
 
 

ff wachtuh
ff wachtuh
 »
 
 
 
 
 

Overleven in groep 7
Overleven in groep 7
Mark is verhuisd en zit op een nieuwe school. Vanaf de eerste dag wordt hij getreiterd. Maar waarom? En door wie? Als er dan ook nog een mailtje over hem wor... »
 
 
 
 
 

Te gek!
Te gek!
Groep 8 krijgt een nieuwe klasgenoot: Marcel. De meiden vinden hem fantastisch. Hij is sportief, slim en ziet er leuk uit. Maar Bram en Rachim kunnen het nie... »
 
 
 
 
 

De kracht van groep 8
De kracht van groep 8
We moeten ze tegenhouden Zegt Margriet geschrokken. Ze holt naar de jongens toe en rukt Johan aan zijn mouw. Niet doen Dat is... Maar de jongens trekken zich... »
 
 
 
 
 

Start
Start
 »