Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bowie
Bowie
raadsels rond het meer »
 
 
 
 
 

Kies mij!
Kies mij!
Julia van Dijk heeft nooit gehoord wie haar vader was. Haar moeder wilde niets over hem vertellen. Tijdens haar vakantie in Wales weet Julia haar doodgewaand... »
 
 
 
 
 

Wie durft?!
Wie durft?!
De Pony Friends Liza en Femke besteden veel tijd aan hun verzorgpony’s Binky en Sofietje.<br/>Maar dan vertellen dokter Vreesburg en zijn vrouw Marlies over... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt!
Binky, de verzorgpony van de Pony Friends Liza en Femke, heeft gezelschap gekregen van de kleine shetlander Sofietje. Dat is heel gezellig voor iedereen. Tot... »
 
 
 
 
 

Brand op bestelling
Brand op bestelling
 »
 
 
 
 
 

Pas op!
Pas op!
Ranger Pas op!
Illustratie: Will Zeeman
Rosemijn, Sem en Luuk mogen een paar weken voor de herdershond Ranger zorgen. De hond is intelligent, erg waaks en ee... »
 
 
 
 
 

Verprutst
Verprutst
Lisa en haar vriendin Femke zijn stapeldol op hun verzorgpony Binky. Om wat aan de eenzaamheid van Reitze Stuivenvolt, de eigenaar van het dier, te doen will... »
 
 
 
 
 

Leugens
Leugens
PONY FRIENDS
LEUGENS!
De twee Pony Friends Liza en Femke gaan bijna elke dag naar hun lieve verzorgpony Binky. Op een dag vinden zee en geheimzinnige brief i... »
 
 
 
 
 

Onvindbaar
Onvindbaar
Sem, Luuk en Rosemijn brengen samen met de herdershond Ranger de herfstvakantie door in een zomerhuisje op Vlieland. Ranger is een superspeurder, en dat komt... »